Min egen medicin - alt kan ske

Det er spændende, fantastisk, berigende, skræmmende og fylder én med energi, når man går rundt og pusler med en ny forretningsidé. Der flyver en million tanker igennem hovedet og rundt alle vegne, og de bliver alle vendt på kryds og tværs. Der er venner og sparringspartnere der har bidraget helt uundværdligt og jeg har lyttet og taget til mig og afvist igen og igen og nu er det endeligt som det skal være lige nu. Navnet er SPIB, og SPIB er dermed et koncept som har taget form igennem en længere proces. Faktisk begyndte det da DR Update lukkede DR Nyheder. Jeg fik smag for det hurtigt, opdaterede og relevante interview. Folk kan faktisk godt fortælle deres budskab i en kort interview form, og på den måde formidler vi relevant og effektivt. Jeg er opmærksom på og anerkender, at der kan være nødvendigt med de dybdeborende interviews, men det er  ikke det  SPIB er sat i verden for lige nu. 

Ekspert i formidling
Den ægte formidling er nøgleordet, og jeg har nu 25 års erfaring i at interviewe og jeg er oprigtigt optaget af den ægte formidling, som jeg mener opstår, når man har respekt for både den person man interviewer men så sandelig også modtagere. Dem skal man aldrig glemme ligegyldigt hvor garvet man bliver! Det er nemlig altafgørende, at vi studieværter og interviewer hele tiden har respekt for den scene vi skaber og tænker på modtagere, og skaber det gode selskab alt andet bliver dybt irrelevant og ligegyldigt i længden. Igennem alle de år jeg har lavet TV på diverse danske kanaler DR, TV2, TV3 og kanal Danmark har jeg fået henvendelser hver måned, som gik ud på, om jeg ikke kunne få folk på TV i aktualitetsprogrammer, fordi de lige havde en god idé eller historie, der måtte ud og "leve"! Det er svært at komme igennem på redaktionerne, ligegyldig hvor god idé eller kontakter man har, så nu kære SPIB-følgere kan jeg i stedet lave det interview, der bliver drømt om.

Alt kan ske
NU går startskuddet og jeg synger dagligt med taknemmelighed "with a little help from my friends" for uden jer var navnet Spib ikke opstået, som er et fantastisk finurligt fagudtryk og uden kyndige kommunikationsfolk og digitale kloge og indsigtfulde venner var det hele ikke blevet så godt. NU skal der produceres interview, der skal skabes inspiration, formidles budskaber, sælges idéer og formidles forretninger & trends. Jeg vil gerne være med til at formidle alle de relevante tanker og arbejde og budskaber folk går og pusler med, men som de ikke får fortalt på en professionel og ægte måde og derfor har vi skabt konceptet Spib. I al sin enkelthed er det to personer, i to fede stole, et interview og god stemning, der udkommer digitalt på kundens platform eller Spib.dk

Jeg glæder mig til at interviewe så mange som muligt og hjælpe dem med at formidle deres budskab. Hvis ikke vi rækker ud og fortæller, hvad vi har på hjerte eller gerne vil sælge og hjælpe med, så opstår der ikke noget - gør vi det tilgengæld - kan alt ske.


Som TV vært og dermed et kendt ansigt er jeg igennem årene flere gange blevet spurgt, om jeg ikke nok kunne hjælpe med at formidle en historie, et koncept, en forretningsidé, et budskab, så det kom ud i de rigtige kanaler. Mit netværk, min professionelle baggrund gør at nu udkommer et nyt interview koncept.  SPIB betyder i fagtermer SPeaker I Billede, hvilket jeg synes passer helt perfekt til interview konceptet. Og selvfølgelig har jeg også taget min egen medicin, når det kommer til formidling af SPIB. 

0
Feed

Skriv en kommentar