• 17/05/2020 - Lotte Thor Høgsberg 0 Kommentarer
  Værdien af en professional formidler, moderator og vært

  De virtuelle møder og konferencer minder meget om at lave live tv-programmer, hvor det handler om at formidle og fastholde sit publikum, derfor er det værdifuldt at have en nærværende og professionel studievært og interviewer som moderator til møder eller konferencer. 

  Læs mere
 • 19/07/2018 - Lotte Thor Høgsberg 0 Kommentarer
  Min egen medicin - alt kan ske

  Det er spændende, fantastisk, berigende, skræmmende og fylder én med energi, når man går rundt og pusler med en ny forretningsidé. Der flyver en million tanker igennem hovedet og rundt alle vegne, og de bliver alle vendt på kryds og tværs. Der er venner og sparringspartnere der har bidraget helt uundværdligt og jeg har lyttet og taget til mig og afvist igen og igen og nu er det endeligt som det skal være lige nu. Navnet er SPIB, og SPIB er dermed et koncept som har taget form igennem en længere proces. Faktisk begyndte det da DR Update lukkede DR Nyheder. Jeg fik smag for det hurtigt, opdaterede og relevante interview. Folk kan faktisk godt fortælle deres budskab i en kort interview form, og på den måde formidler vi relevant og effektivt. Jeg er opmærksom på og anerkender, at der kan være nødvendigt med de dybdeborende interviews, men det er  ikke det  SPIB er sat i verden for lige nu. 

  Læs mere

Efter 25 år i mediebranchen primært som studievært på DR, TV2 & TV3 glæder jeg mig over at formidle historier i et helt nyt interview format. Jeg brænder for at formidle idéer, der inspirerer.