Spot Text: Title

Small Spot Text: Roin convallis dignissim tincidunt. Nunc maximus in risus quis ultrices.
Vestibulum pellentesque hendrerit est, a vehicula erat eleifend non.

Call to action button

Intro area consectetur metus. Aenean hendrerit dolor euismod erat aliquam, ac posuere leo laoreet. Nunc scelerisque tincidunt metus, vitae volutpat lectus rutrum sit amet. Integer nec ex quis turpis mattis dapibus. Aenean placerat, metus tincidunt gravida aliquam, arcu leo imperdiet nisi, non facilisis enim nulla sit amet justo. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.

Subtitle

Integer sapien sem, pellentesque a augue a, varius vehicula magna. In imperdiet fringilla efficitur.

Subtitle

Integer sapien sem, pellentesque a augue a, varius vehicula magna. In imperdiet fringilla efficitur.

Subtitle

Integer sapien sem, pellentesque a augue a, varius vehicula magna. In imperdiet fringilla efficitur.

Latest news

 • 26/05/2020 - Foto: Petra Kleis, Euroman 0 Kommentarer
  Feel-good-stafetten

  Lotte – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?

  For tiden pga. Corona-kisten, er der mere intens tid med mand & børn. Bedre snakke med venner & folk om tilværelsen på ny. Jeg er i gang med at udvikle nye formater i mit eget firma Spib. Det gør mig glad at revitalisere min karriere. Coronakrisen sætter turbo på en masse muligheder virtuelt og det format er jeg ret vild med, da det minder om min gode tid på tv, hvor vi legede med nye formater.

  Læs mere
 • 17/05/2020 - Lotte Thor Høgsberg 0 Kommentarer
  Værdien af en professional formidler, moderator og vært

  De virtuelle møder og konferencer minder meget om at lave live tv-programmer, hvor det handler om at formidle og fastholde sit publikum, derfor er det værdifuldt at have en nærværende og professionel studievært og interviewer som moderator til møder eller konferencer. 

  Læs mere
 • 11/05/2020 - Lotte Thor Høgsberg 0 Kommentarer
  Tag altid dig selv og dine seere alvorligt

  Jeg kan ikke sige, at det er en hed drøm, der går i opfyldelse, men jeg må ærligt indrømme, at jeg synes, at det fylder mig med energi at have så mange samtaler og idé-udvekslinger om, hvordan vi kan lave digitale formater  – lige som de gode gamle tv-dage, hvor vi for første gang kunne skabe nye formater ingen havde set med på før. 

  Læs mere
 • 19/07/2018 - Lotte Thor Høgsberg 0 Kommentarer
  Min egen medicin - alt kan ske

  Det er spændende, fantastisk, berigende, skræmmende og fylder én med energi, når man går rundt og pusler med en ny forretningsidé. Der flyver en million tanker igennem hovedet og rundt alle vegne, og de bliver alle vendt på kryds og tværs. Der er venner og sparringspartnere der har bidraget helt uundværdligt og jeg har lyttet og taget til mig og afvist igen og igen og nu er det endeligt som det skal være lige nu. Navnet er SPIB, og SPIB er dermed et koncept som har taget form igennem en længere proces. Faktisk begyndte det da DR Update lukkede DR Nyheder. Jeg fik smag for det hurtigt, opdaterede og relevante interview. Folk kan faktisk godt fortælle deres budskab i en kort interview form, og på den måde formidler vi relevant og effektivt. Jeg er opmærksom på og anerkender, at der kan være nødvendigt med de dybdeborende interviews, men det er  ikke det  SPIB er sat i verden for lige nu. 

  Læs mere