Spib rådgiver og hjælper med at blive hørt og opdaget!

Vi hjælper dig med at kommunikere, og vi får dit budskab placeret i en troværdig ramme. Vi laver interview og optagelser i et studie, virtuelt eller on location, der er tilpasset produktet og egnet til indholdet. Med andre ord: "Vi får dig til at se godt ud". 

Videoerne er dine, du kan bruge i dine kanaler, når det passer dig . Vi rådgiver om formidlingen af interviewet på de relevante kanaler. 

  • Videoerne bliver lavet i samarbejde med et professionel team i et enkelt set-up, der kan anvendes til eksterne eller interne kanaler og sociale medier. 
  • Vi integrerer interview og speak med det visuelle udtryk i form af billeder og grafik, det får budskabet til at træde frem i en journalistisk og dynamisk kontekst. · Vi anvender grafik & animation, der passer til ord og billeder, ligesom vi leverer undertekster.
  • Vi anvender musik, der sætter stemningen og laver speakede indslag. I en video kan du forklare det budskab, du har behov at udkomme med.
  • Videoer kan bruges til formidling af nye budskaber, ny viden, nye arbejdsmetoder, implementeringer af nye redskaber & knowhow.
Se eksempler på pakker

Interview - Niels Brock Live åbent hus 2021

Interview - ISS Jeff Gravenhorst

Interview - Elise Hauge

Interview - Erhvervspsykolog

Interview - DIGITAL SUNDHED 

Interview - Niels Brock Live åbent hus 2021

Konference & webinar

Interview - Ulrik Nerløe

Interview - Low-Fi koncerter

Interview - PA Consulting

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om SPIB og hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed