Feel-good-stafetten

Lotte – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?

For tiden pga. Corona-kisten, er der mere intens tid med mand & børn. Bedre snakke med venner & folk om tilværelsen på ny. Jeg er i gang med at udvikle nye formater i mit eget firma Spib. Det gør mig glad at revitalisere min karriere. Coronakrisen sætter turbo på en masse muligheder virtuelt og det format er jeg ret vild med, da det minder om min gode tid på tv, hvor vi legede med nye formater.

Og hvad er det gode liv for dig?

Det gode liv for mig er at omgive mig med ordentlige mennesker, jeg kan ikke holde ud, når folk ikke opfører sig ordentligt. Jeg går op i dannelse! Dannelse er livsstil og livslykke og handler om at blive en del af noget større end vores egen navle. Dannelse er også at opnå det gode og meningsfulde liv. Det gode liv fokuserer på, at vi opfører os ordentlig overfor hinanden og vores klode, reflekterer over, at der er andre end os selv og vi er ikke nødvendigvis ens. Dannelse er at sammensætte et godt liv, det gør man bla. ved at blive ved med at være oplyst og bidrage til den gode tone, sprede god energi og positivitet. Jeg insisterer på at omgive mig med mennesker, der spreder glæde – det lykkes for det meste.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
Blomster til krukkerne i haven … og nok den samlede mængde af håndsprit.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
Vi har en god ven der altid siger, at ”det er festerne vi husker”. Jeg bliver glad når jeg tænker på det, og jeg er god til at feste! Mit nylige minde er privatfesterne med venner, hvor vi synger, skråler, danser og drikker og glemmer i morgen for en stund. Masser af drinks og især dansk musik, altså hvis man giver mig magten over Spotify til en fest.

Mig til en god 80’er fest dokumenteret af min datter Olivia som i øvrigt elsker at lægge make-up på mig, hun har flair for det – sminker super nice.
https://www.instagram.com/p/B8CHJ00BzEo/

Kunne du være venlig at vise os et YouTube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?Det britiske popikon George Michael var verdensklasse – cool, visionær, dygtig, kreativ, avantgardistisk, humoristisk, unik - jeg har stor respekt for alt, det han har skabt, det indeholder mange reflekterende lag og er totalt gennemført.

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
Ja nu var jeg inde på dannelse før. Så dannelse og naturligvis kærlighed over hele linjen, naivt men du spørger! Hvis vi har en sund kærlighed til alt, vi gør, kan det ikke gå galt, men det kan ikke stå alene. Man skal også have mod og kreativitet, hvis der er modgang. Tid bliver også et stort ønske, når man får børn. Jeg dyrker min karriere og mine interesser, og jeg er ikke den bedste udgave af mig selv og mor, hvis ikke jeg får tid til det, derfor er tid på ønskelisten for tilværelsen. Tid til børn & familien og tid til karrieren. Jeg er opmærksom på, at de fleste der kommer til et slutteligt punkt i tilværelsen, siger, at de ønskede de havde brugt mere tid på dem, de elsker især deres børn. Nu ældre jeg bliver er det et faktum.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
Mindre frygt, angst og stress. Det er ikke hensigtsmæssigt at leve i en tid, hvor medier fylder os med negative historier, og vi ikke kan skelne mellem sandt og falsk. Det kan føre til mange misforståelser. Mindre fanatisme vil jeg også sætte pris på, mindre bedrevidenhed og ubarmhjertighed.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
Kærligheden lever i bedste velgående. Jeg elsker min mand og jeg knuselsker mine børn. De er perfekte, som de er. Jeg har masser af kærlighed i mit liv, kærlighed skal man ikke tage for givet så jeg er taknemmelig. Jeg sørger også for at fylde min familie op med den, det skaber robusthed.

Feel-good favorit ferie er ski med familie & venner; jeg er så stolt over hvordan mine børn har taget min mand Andreas og min store passion for skiløb til sig.
https://www.instagram.com/p/B8pHhQ8hhdv/

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
Rosé … der er jo indgående evidens for at det gør tilværelsen flottere og man selv bliver flottere Grine det er der klart evidens for og lækkert hår … Gåture og løbeture, musik og litteratur plejer sindet og hoppe på trampolin med børn. Glade ansigter gør hverdagen flot for mig.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
Fotoet er faktisk min baggrund på mobilen, som er fra den årlige Tivolitur, hvor vi fejrer en fødselsdag (derfor big unicorn balloon ). Min mand Andreas og jeg har gigantiske tømmermænd efter en kæmpe fest, men det er 25. juni og solen skinner og børnene er glade. Tivoli er indbegrebet af ultimativ hygge & sjov med børnene og Feel Good for os.

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
This too shall pass og sæt ikke efter hvorfor? Hvorfor ikke? Karen Blixen citater. Husk intet varer evigt og alt er en fase. Når du frustreret råber mod himmelen ”hvorfor” så sig i stedet hvorfor ikke? Det indgyder et smittende og vildt håb, der er mod og optimisme til livet, hvis du siger, hvorfor skulle jeg ikke kunne klare det?

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
Jeg fylder stof på mine sociale medier jævnligt. Jeg er i gang med at lave eget indhold til platforme og tv, samt det jeg producerer for andre virksomheder eller enkle personer. Der er doser af mig på diverse virtuelle og online arrangementer hvor jeg er vært/moderator. Jeg barsler med en del tiltag i bedste iværksætterånd, hvor jeg også bruger mig selv primært som interviewer. Jeg er meget optaget af at få andre til at udkomme med deres budskaber i kombinationen med gode interviews.

Feel-good er for mig også at arbejde med engagerede og dygtige mennesker. Det får jeg energi af.
https://www.instagram.com/p/Bv_ejGrHr6X/
på Scenen med den underskønne seje kloge kvinde Lisbeth Lundquist
https://www.instagram.com/p/BquE7N0nyVn/
På arbejde med min dygtige sparringspartner og kloge kollega Adam Holm
https://www.instagram.com/p/B_PhabBhhqb/


Hvem er Lotte Thor Høgsberg?

Lotte Thor Høgsberg, 49 år. Journalist, BA. i dansk & kulturjournalistik. Mastergrad i kommunikation & minoiritetsstudier.
25 års tv-karriere som studievært på Kanal 2, TV3, TV2/Sporten og DR Nyheder. Med til at lancere DR Update, DRs digitale nyhedskanal. Redaktionschef på Danmarks Indsamling, Pressechef i Bella Center og BC Hospitaliy Group, senest står Lotte Thor bag interview - og video-kommunikationsplatformen Spib.dk Gift med Andreas Høgsberg, mor til Adam (11) & Olivia (9)
0
Feed

Skriv en kommentar