Lotte Thor Høgsberg er en erfaren og rutineret journalist med speciale i formidling og interviews og ikke mindst til at få sit publikum og interviewpersoner til at føle sig i godt selskab. Lotte Thor er det gode selskab og utrolig sikker i sin tilgang og fremtoning. Hun mestrer konstruktiv og relevant kommunikation. Det gælder også til events & konferencer, debatter & interviews, som ordstyrer er Lotte Thor et super sikkert kort. 

Det skyldes Lotte Thors mange år i tv-branchen fra livsstil, sport og nyheder, samt at Lotte har været i spidsen for nogen af de største TV-begivenheder og kendte programmer på TV2, TV3 og DR. Lotte har interviewet samtlige kendte og ikoniske personligheder indenfor sport, politik, den coporate verden  og underholdningsbranchen - både danske og internationale.


Især live-tv har Lotte styret med sikker hånd og Lotte er altid ydmyg overfor at der er en modtager på den ene side og gæster, på den anden side. Altid med forståelse for situationen og begivenheden. Lotte er velforberedt og samtidig kan hun gribe de uventede situationer med ro og professionalisme.


I mange år har hun været en af Danmarks mest kendte studieværter og en kendt person i medierne. For få år siden tog hun springet til Bella Center som pressechef for BC Hospitality Group og for at være bag skærmen for en stund. Det lykkedes at få sat både CEO & virksomhed på dagsorden i en unik samfundsrelateret kontekst. I de seneste år har Lotte Thor været i front ved tilrettelæggelsen af den store humanitære begivenhed ”Danmarks Indsamling” på DR, her har hun kombineret det seriøse og alvorlige budskab med underholdning og relevans i den gode sags tjeneste.  Nu er Lotte Thor i gang med at opfylde sin drøm om at gøre interview til en budskabsplatform og hermed sprunget ud som selvstændig og iværksætter for at give videointerviews og formidling sin fulde koncentration og arbejde for, at de gode historier og budskaber kan komme ud. 


I Lotte Thor vil I opleve en utrolig velfunderet og velforberedt journalist, kommunikationskonsulent, ordstyrer og konferencier, som også er nærværende og koncentrerer sig om jeres budskaber. 

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om SPIB og hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed